Webshop » Varia » glasmedia IP graad 1 (fijn)

glasmedia IP graad 1 (fijn)

Glasmedia Graad 1 (fijn) glasmedia IP graad 1 (fijn)
PGFM staat voor “PPG Glass Filter Media” en is één van de beste glasmedia op de markt. Het wordt geproduceerd door Dryden Aqua (fabrikant van AFM) in strikte naleving van ons ISO gecertificeerd proces.

Het glas wordt eerst gewassen en ontsmet en dan voorzichtig gebroken tot de gewenste vorm en afmeting. Boven alles zorgen we ervoor dat er geen scherpe glassplinters in het glas kunnen terecht komen en dat de organische belasting onder de 400g per ton blijft. Maar PGFM is geen AFM. PGFM ondergaat niet het gepatenteerde activatie proces en is geproduceerd uit gemengd glas. Het witte glas wordt niet uitgefilterd.

Niettemin is PGFM een beter filter media dan zand omdat het minder microorganismen accumuleert, maar is niet bio-resistent zoals AFM. PGFM is het antwoord in de prijsgevoelige glasmedia markt, waar prestatie minder een rol speelt.

PGFM glaszand: aan dezelfde prijs als alternatief glaszand op de markt, maar met een hogere kwaliteit.

Voordelen 

Helder water
Minder chemicaliën verbruik
Verminderde chloorgeur

Hoe werkt het? 

Filtervulling
70 % PGFM 1
15 % PGFM 2
15 % PGFM 3 - 

Voor kleinere filters (<1000mm diameter) en voor alle filters met noppenboden ongeacht filtergrootte, gebruik 70% PGFM 1 en 30% PGFM 2. PGFM 3 is enkel voor grotere filters om een goede filtratie te verzekeren.

Verpakking:  zakken van 25 kg 
Graad:  0.3-1.0 mm

€ 18,50 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal